Blogi
Henri Lappalainen

« Ajankohtaista

Henri Lappalainen nimetty Kontion uudeksi liiketoimintajohtajaksi

Kontio Perintä sai elokuussa uuden liiketoimintajohtajan, Henri Lappalaisen. Koulutukseltaan Henri on kauppatieteiden maisteri ja toiminut aiemmin monipuolisissa henkilöstöhallinnon ja konsultoinnin tehtävissä mm. Itellassa, Aditrolla, Vismalla sekä Azetsilla. Henrin vastuualueisiin kuuluvat mm. perintäpalveluiden kehittäminen, asiakasyhteistyöhön osallistuminen sekä laajemmin koko saatavien hallintaan liittyvien liiketoimintojen kasvattaminen.

- Odotan innolla ja mielenkiinnolla yhteistyön jatkamista nykyisten sekä uusien toimeksiantajiemme kanssa. Kontio on jatkossakin helposti lähestyttävä ja aidosti kotimainen kumppani perinnässä sekä luotonhallinnassa. Nyt kun olen jo hieman ehtinyt tutustumaan uskomattoman ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme, erittäin ketterään IT-kehitykseen sekä muihin mahtaviin ja osaaviin kontiolaisiin, olen vakuuttunut siitä, että tulemme tarjoamaan markkinoiden parasta palvelua ja haastamaan jatkossakin kilpailijoitamme joka päivä.

- Vahva kokemukseni liiketoimintalähtöisestä henkilöstön kehittämisestä sekä ratkaisukonsultoinnista antavat hieman erilaiset ja siksi myös loistavat edellytykset uuteen rooliini, sillä sekä kuluttaja- että yritysperinnässä ollaan aina vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Perintää on ehkä perinteisesti pidetty hieman kasvottomana suorittamisena ja perintätoimistojen yhteydenottoihin suhtaudutaan monesti turhan negatiivisesti. Tätä mielikuvaa muuttaaksemme tulemme jatkamaan meille tutulla tavalla toimia.

Erinomainen asiakaskokemus toiminnan keskiössä

- Tavoitteenamme on tarjota joustavia ratkaisuja asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin ja tuottaa paras mahdollinen asiakaskokemus sekä velkojalle että velalliselle. Modernin ja vuorovaikutuksellisen perinnän avulla toimeksiantajiemme kassavirta nopeutuu, rajalliset resurssit on mahdollista keskittää omaan liiketoimintaan ja lisäksi myös velalliselle jää positiivinen kokemus yhteistyöstä. Henrin johdolla kehitämme Kontion palveluita ja tuotteita tarpeidenne mukaan. Kontio on tunnettu mainiosta asiakaspalvelusta, vankasta alan asiantuntemuksesta, ketterästä ja joustavasta yhteistyöstä ja näihin panostamme jatkossakin.