Kontion laskutuspalvelumme kattaa kaikki toimenpiteet laskujen lähettämisestä mahdollisiin perintätoimiin saakka.
Kontion laskutuspalvelu huolehtii saatavista, kun haluat tehostaa kassavirtaasi ja keskittyä ydintoimintaan

Laskutuspalvelut – löydä paras ratkaisu yrityksellesi

Laskutuspalvelumme kattaa kaikki toimenpiteet aina laskujen lähettämisestä ja maksuliikenteen seurannasta mahdollisiin perintätoimiin saakka. Laskutuspalvelu Kontio soveltuu niin pienille kuin suurillekin laskuttajille, sillä käyttöönotto on vaivatonta, eikä vaadi kalliita alkuinvestointeja. Myös rajapintojen rakentaminen järjestelmien välille onnistuu toimestamme.

Tarvittaessa Kontio hoitaa asiakasyrityksen puolesta myös laskutuksen asiakaspalvelun ammattitaitoisen henkilökuntansa voimin. Palvelun hinnoittelu perustuu lähetettyjen laskujen määrään, eli maksat ainoastaan todellisen käytön mukaan.

Kontion laskutuspalvelusta voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeeseen sopiva kokonaisuus

Laskutuspalvelun hyödyt yritykselle

Laskutuspalvelu on kannattava vaihtoehto erityisesti, kun olet aloittamassa yritystoimintaa ja toiminta on vielä pienimuotoista. Laskutuspalvelut ovat taloudellinen ratkaisu, sillä palvelumme avulla voi säästää kirjanpidon kustannuksissa ja saada jo yrityksen alkutaipaleella nostettua palkkaa.

Laskutuspalvelut ovat käytännöllinen ratkaisu myös suurille ja jo pidempään toimineelle yritykselle, joka haluaa käyttää kaikki resurssit esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen. Luotettava laskutuskumppani huolehtii tällöin vaikka koko laskutusprosessista ja siihen liittyvästä asiakaspalvelusta vapauttaen yrityksen resursseja ydinliiketoimintaan.

Vapauta aikaasi - Laskutusprosessin ja siihen liittyvän asiakaspalvelun ulkoistaminen vapauttaa resursseja liiketoimintaasi ja voit keskittyä sen ydintoimintoihin.

Nopeuta rahankiertoa - Aktiivinen maksunvalvonta ja vapaaehtoinen perintämme tuottaa hyviä tuloksia ja auttaa kotiuttamaan myyntisaatavat nopeasti.

Minimoi luottotappiot - Tappioiden minimoimisessa tärkeintä on nopeus. Mitä nopeammin asiakas saa laskun, sitä varmemmin se maksetaan. Laskutuspalvelumme lähettää laskut välittömästi, sekä tilanteen vaatiessa hoitaa myös maksumuistutuksen ja muun perinnän.

Laskutuspalvelut ovat myös asiakkaan etu

Laskutuksen ulkoistaminen vastaanotetaan asiakkaiden keskuudessa erittäin hyvin. Tehokas laskutusprosessi, sekä ammattitaitoinen asiakaspalvelu luo asiakkaalle hyvän kuvan myös laskuttavasta yrityksestä ja sen toiminnasta. Erityisesti ongelmatilanteiden ratkaiseminen on sujuvampaa, kun se hoidetaan laskutusyrityksen kanssa, jolla on aikaa ja ammattitaitoa ongelman ratkaisemiseksi.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Lue lisää palveluistamme

PerintäpalvelutTietopalvelut