Kontio Perintä

Kotimainen perintätoimisto – Perintää suomalaisella perinteellä

Olemme aidosti kotimainen perintätoimisto. Perintäpalveluidemme avulla hoidat kaikki perintään liittyvät toiminnot kitkattomasti ja helposti.


Perintätoimisto voi tuottaa erinomaisen asiakaskokemuksen

Kontio Perinnän kunnia-asiana on ylittää niin toimeksiantajan kuin heidän asiakkaidensa odotukset. Toimintamme perustuu asiakassuhteiden kunnioitukseen ja asiakaskokemukseen. Palvelemme asiakkaitasi aina avoimesti sekä joustavasti ja huolehtien asiakassuhteiden jatkuvuudesta.

Kontio Perinnän palvelulupaus:
 • Toimeksiantajana sinun on helppo hallinnoida ja seurata toimeksiantoja
 • Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja jättää perinnän huoletta käsiimme
 • Palvelemme asiakasta huolehtien asiakassuhteestasi
 • Autamme asiakasta selviytymään saatavista mahdollisimman nopeasti
 • Toimeksiantajan ja asiakkaan palvelut ovat helppokäyttöisiä sekä nopeita

Perintätoimiston käytön edut

Vapauta aikaasi – Perintätoimiston käyttö vapauttaa resursseja liiketoimintaasi ja voit keskittyä sen ydintoimintoihin. Kontio Perinnän asiantuntijat hallitsevat perinnän vaiheet ja sen lainsäädännön läpikotaisin, eikä sinun tarvitse perehtyä perintätoimiin.

Kotiuta rahat nopeasti – Aktiivinen vapaaehtoinen perintämme tuottaa hyviä tuloksia ja auttaa sinua kotiuttamaan saatavat nopeasti. Perinteisen kirjeperinnän lisäksi hyödynnämme aktiivista puhelinperintää sekä sähköisiä kanavia.

Minimoi luottotappiot – Tappioiden minimoimiseen paras keino on nopeus. Mitä nopeammin asiakas saa maksumuistutuksen tai -vaatimuksen, sitä suuremmalla todennäköisyydellä maksu toteutuu. Perintätoimisto seuraa saatavia aktiivisesti ja reagoi tilanteeseen sopivalla keinolla mahdollisimman pian. Tämä on niin toimeksiantajan kuin asiakkaan etu.

Asiantuntijat apunasi – Perintäalan ja sen lainsäädännön tunteminen voi olla monimutkaista. Perintätoimistomme asiantuntijat ovat käytössäsi myös perintään liittyvissä kysymyksissä, esimerkiksi reklamaation yhteydessä. Seuraamme alaa ja sen lainsäädäntöä aktiivisesti, joten ajankohtainen tietomme on myös sinun käytössäsi.

Perintäpalvelut jokaisessa perinnän vaiheessa

Perintätoimistomme tarjoaa perintäpalveluita sen jokaiseen vaiheeseen. Tarvittaessa voimme hoitaa yrityksesi saatavien hallinnan laskutuksesta alkaen. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaat mahdolliset perintätoimet yrityksellesi

Vapaaehtoinen perintä vaatii aktiivisuutta

Onnistuneen vapaaehtoisen perinnän avain on perintätoimiston aktiivinen toiminta useissa kanavissa. Päivittäinen työmme koostuu asiakkaiden saatavien hallinnasta ja tehokkaalla toiminnalla pystymme tuottamaan erinomaisia tuloksia vapaaehtoisessa perinnässä. Tavoitteenamme on aina kotiuttaa saatavat mahdollisimman nopeasti ja tämä hyödyttää kaikkia osapuolia.

Jätä oikeudellinen perintä huoleksemme

Mikäli saatavaa ei saada perityksi vapaaehtoisen perinnän avulla, voimme siirtyä oikeudelliseen perintään. Oikeudellinen perintä saattaa kestää useita kuukausia ja vaatii perintätoimistolta asiantuntevaa sekä tehokasta työskentelyä. Sovimme oikeudellisesta perinnästä toimeksiantajien kanssa, jotta vältämme turhat lisäkustannukset perintäpalveluista.

Pikaperintä on hyvä ratkaisu yksittäisen saatavan perintään

Perintätoimistomme tarjoaa myös pikaperintää, joka on helppo keino periä yksittäisiä saatavia. Voimme aloittaa perinnän heti kun laskun ja siitä lähetetyn maksumuistutuksen eräpäivä on erääntynyt. Voit jättää toimeksiannon pikaperinnästä helposti verkossa vain muutamassa minuutissa.

Palvelumme saatavien hallintaan:
 • Laskutuspalvelut
 • Muistutuspalvelu
 • Kirjeperintä
 • Puhelinperintä
 • Sähköinen perintä
 • Oikeudellinen perintä
 • Jälkiperintä
 • Pikaperintä

Miksi valita kotimainen perintätoimisto

Kilpailijoihin nähden Kontio Perinnällä on selkeä kotikenttäetu. Täysin kotimainen perintäyhtiö on harvinaisuus, sillä suurimmat perintäalan toimijat tulevat kotimaan ulkopuolelta. Osaamme asioida suomalaisten kuluttajien sekä yrittäjien kanssa, jotka luottavat kotimaisen osaajan kädenpuristukseen ja sanaan sekä arvostavat asiakaslähtöistä toimintatapaamme. Maksamamme verot kertyvät suomalaisten veronmaksajien ja koko yhteiskunnan hyväksi.

Tarvitsetko perintätoimistoa?

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä. Voimme yhdessä rakentaa yrityksesi perintätarpeisiin sopiva palvelukokonaisuus.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.