Kontio

Kontio Perintä

Olemme joustava ja kasvava luottojen hallintaan keskittynyt palveluyritys, jonka ydinosaamista on yritysten liiketoiminnan tukeminen, tehostaminen ja kasvattaminen sekä erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen.

Kilpailijoihimme nähden Kontio Perinnällä on myös selkeä kotikenttäetu – perintäalan suurimmat toimijat tulevat maamme rajojen ulkopuolelta, joten täysin kotimainen perintäyhtiö on harvinaisuus. Me osaamme asioida suomalaisten yritysten sekä kuluttajien kanssa. He luottavat kotimaisen osaajan kädenpuristukseen ja sanaan sekä arvostavat asiakaslähtöistä toimintatapaamme. Keräämämme tulot sekä maksamamme verot kertyvät suomalaisten veronmaksajien ja koko yhteiskunnan hyväksi.

Asiakasystävällisyys ja odotukset ylittävä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Me kontiolaiset haluamme tuottaa aina parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen sekä huolehtia asiakassuhteen jatkuvuudesta. Toimimme aina aktiivisessa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ystävällisesti, avoimesti ja joustavasti.

Tinkimätön asenteemme lähtee siitä, että jokainen kontiolainen hoitaa oman vastuualueensa mahdollisimman hyvin ja vastuullisesti kaikkien osapuolten näkökulmasta. Erittäin vahvalla data-analytiikan osaamisella ja yli tuhannen toimeksiantajan sekä satojentuhansien yritys- ja kuluttajasaatavan perinnän kokemuksella voimme taata tehokkaan ja asiakaslähtöisen perintäpalvelun.