Yhteydenotto

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai pyytää tarjouksen? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Valitse kotimainen perintäkumppani

Kilpailijoihin nähden Kontio Perinnällä on selkeä kotikenttäetu. Täysin kotimainen perintätoimisto on harvinaisuus, sillä suurimmat perintäalan toimijat tulevat kotimaan ulkopuolelta.

Osaamme asioida suomalaisten kuluttajien sekä yrittäjien kanssa, jotka luottavat kotimaisen osaajan kädenpuristukseen ja sanaan sekä arvostavat asiakaslähtöistä toimintatapaamme. Maksamamme verot kertyvät suomalaisten veronmaksajien ja koko yhteiskunnan hyväksi.

Blogi

Blogistamme voit lukea ajankohtaisista aiheista perintäalaan liittyen.

Perintälain väliaikainen muutos koskee yritysperintää

Perintälain väliaikainen muutos tulee voimaan 1.1.2021
31.12.2020

Perintälain väliaikainen muutos astuu voimaan 1.1.2021 ja se tulee rajoittamaan yritysperinnässä käytettyjä toimenpiteitä, sekä niistä aiheutuvia kuluja. Katso mikä muuttuu yritysperinnässä.
Jatka lukemista
Perintätoimistoihin liittyy paljon mielikuvia. Mikä osa niistä on totta ja mikä tarua?

Perintätoimistojen toiminta – Totta vai tarua?
16.12.2020

Perintään liittyy ymmärrettävästi jonkin verran negatiivisia mielikuvia. Selvitämme yleisimpien mielikuvien taustat ja todenperäisyyden tässä artikkelissa.
Jatka lukemista
Perintäkirjeen sisältöä voi olla hankala tulkita

Perintäkirjeen sisältö
18.11.2020

Perintäkirjettä ei tarvitse hävetä tai säikähtää. Tässä artikkelissa käymme läpi mitä perintäkirjeen sisältö tarkoittaa ja kuinka kannattaa toimia perintäkirjeen saadessa.
Jatka lukemista
Näytä kaikki kirjoitukset