Yhteydenotto

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai pyytää tarjouksen? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Valitse kotimainen perintäkumppani

Kilpailijoihin nähden Kontio Perinnällä on selkeä kotikenttäetu. Täysin kotimainen perintätoimisto on harvinaisuus, sillä suurimmat perintäalan toimijat tulevat kotimaan ulkopuolelta.

Osaamme asioida suomalaisten kuluttajien sekä yrittäjien kanssa, jotka luottavat kotimaisen osaajan kädenpuristukseen ja sanaan sekä arvostavat asiakaslähtöistä toimintatapaamme. Maksamamme verot kertyvät suomalaisten veronmaksajien ja koko yhteiskunnan hyväksi.

Blogi

Blogistamme voit lukea ajankohtaisista aiheista perintäalaan liittyen.

Yritysten välinen laskutus poikkeaa osittain kuluttajien laskutuksesta

Yritysten välinen laskutus ja perintä
8.9.2020

Yritysten välinen laskutus poikkeaa osittain kuluttajien laskutuksesta. Katso mitä jokaisen yrityksen kannattaa huomioida yritysten välisessä laskutuksessa.
Jatka lukemista
Yrityksen maksuvaikeudet voivat yllättää, mutta ovat selätettävissä.

Yrityksen maksuvaikeudet
17.8.2020

Yrityksen maksuvaikeudet voivat olla täysin ennustettavissa tai tulla hyvin yllättäen. Katso miten yrittäjä voi ehkäistä rahavaikeudet ja taklata maksuvaikeudet tehokkaasti.
Jatka lukemista
Riitaista saatavaa ei peritä vapaaehtoisen perinnän keinoin

Riitaisen saatavan perintä
3.7.2020

Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä laskun riitautus tarkoittaa, milloin saatava on riitainen ja miten toimia, jos velallinen kiistää maksuvelvollisuutensa.
Jatka lukemista
Näytä kaikki kirjoitukset