Yhteydenotto

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai pyytää tarjouksen? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Valitse kotimainen perintäkumppani

Kilpailijoihin nähden Kontio Perinnällä on selkeä kotikenttäetu. Täysin kotimainen perintätoimisto on harvinaisuus, sillä suurimmat perintäalan toimijat tulevat kotimaan ulkopuolelta.

Osaamme asioida suomalaisten kuluttajien sekä yrittäjien kanssa, jotka luottavat kotimaisen osaajan kädenpuristukseen ja sanaan sekä arvostavat asiakaslähtöistä toimintatapaamme. Maksamamme verot kertyvät suomalaisten veronmaksajien ja koko yhteiskunnan hyväksi.

Blogi

Blogistamme voit lukea ajankohtaisista aiheista perintäalaan liittyen.

Pilaako perintä asiakassuhteen?
12.7.2021

On olemassa perintää ja asiakaslähtöistä perintää, joista jälkimmäinen auttaa yrittäjää säilyttämään asiakassuhteen perintätoimista huolimatta.
Jatka lukemista
Mitä huomioida perintätoimiston valinnassa?

Hyvän perintäkumppanin tunnusmerkit
18.3.2021

Tässä artikkelissa selvitämme mitä yrityksen olisi hyvä tietää ennen perintäkumppanin valintaa, sekä mistä tunnistaa hyvän perintätoimiston.
Jatka lukemista
Jos asiakas ei maksa laskua, toimenpiteisiin on hyvä ryhtyä mahdollisimman pian

Mitä jos asiakas ei maksa laskua?
22.1.2021

Mitä tulisi tehdä, kun asiakas ei maksa laskuaan? Tätä kannattaa suunnitella jo etukäteen, mutta viimeistään maksun myöhästyessä on aika ryhtyä toimeen.
Jatka lukemista
Näytä kaikki kirjoitukset